Tjen penge på din blog

Tjen penge på din blog

– uden at være pushy

Tjen penge på din blog

Tjen penge på din blog

– uden at være pushy

Tjen penge på din blog

– kurset til dig, der vil gøre din blog til en aktiv del af din forretning og gøre dine læsere til betalende kunder

Måske kan du genkende dig selv i disse udsagn:

CTA betyder call-to-action og er de knapper, du gerne vil have dine læsere skal klikke på for at købe eller skrive sig op til dit nyhedsbrev.

På kurset lærer du:

Du får også en bonus

Gør dine læsere til betalende kunder

Når du er kommet godt i gang med at skrive blogindlæg, og dine læsere begynder at finde dig via Google, så kan man godt få den fornemmelse, at man sidder og skriver til ingen verdens nytte – for blogindlæggene ikke genererer nye henvendelser eller salg.

Men det kan du gøre noget ved.

Og det er det, jeg gerne vil lære dig i dette kursus, hvor du både får 

Når du har været på kurset, ved du:

‘Sådan tjener du penge på din blog’

forvandler din blog 

til en aktiv del af din forretning for kun

1.995 kr.

plus moms – og du kan betale i 2 rater uden ekstra tillæg.

Hvem står bag?

Connie - din seo mamaHej, jeg hedder Connie Jahn, og det er mig, der er din underviser.

Gennem 20 år har jeg været selvstændig og får en stor del af mine kunder netop fra Google – fordi jeg arbejder systematisk og strategisk med SEO og SEO-tekster.

Og jeg har selv siddet i den situation, hvor jeg syntes, at jeg skrev og skrev – det ene blogindlæg efter det andet, og flere og flere læste dem – men jeg fik ikke nye kunder.

Det har jeg gjort noget ved – både ved at ændre på mine CTA’ere på mine blogindlæg og ved at tænke kunderejsen videre end bare lige til blogindlægget.

Og det virker!

Så nu har jeg omsat min erfaring til et kursus til dig med konkrete anvisninger, så du selv kan gøre det på din blog.

Derudover har jeg interviewet en blog-ekspert, som lever af sin blog, så du får mere inspiration til, hvad du kan gøre for at bruge din blog som aktiv indtjeningskilde i din forretning.

God fornøjelse!
Connie

Hvem står bag?

Connie - din seo mama

Hej, jeg hedder Connie Jahn, og det er mig, der er din underviser.

Gennem 20 år har jeg været selvstændig og får en stor del af mine kunder netop fra Google – fordi jeg arbejder systematisk og strategisk med SEO og SEO-tekster.

Og jeg har selv siddet i den situation, hvor jeg syntes, at jeg skrev og skrev – det ene blogindlæg efter det andet, og flere og flere læste dem – men jeg fik ikke nye kunder.

Det har jeg gjort noget ved – både ved at ændre på mine CTA’ere på mine blogindlæg og ved at tænke kunderejsen videre end bare lige til blogindlægget.

Og det virker!

Så nu har jeg omsat min erfaring til et kursus til dig med konkrete anvisninger, så du selv kan gøre det på din blog.

Derudover har jeg interviewet en blog-ekspert, som lever af sin blog, så du får mere inspiration til, hvad du kan gøre for at bruge din blog som aktiv indtjeningskilde i din forretning.

God fornøjelse!
Connie

FAQ - find svar på dine spørgsmål her

De spørgsmål, jeg hidtil har fået til ‘Blog dig til synlighed og salg’, finder du herunder. Har du andre spørgsmål, så skriv endelig til mig på connie@virtuel-assistent.dk, så får andre også svar på det her.

‘Blog dig til synlighed og salg’ er et online kursus, så du kan se det og gense det, præcis når du lyster, og lige så mange gange du vil.

Du har evig adgang til ‘Blog dig til synlighed og salg’. Det vil sige, at hvis jeg en dag nedlægger kurset her på platformen, så får du besked i god tid, så du kan nå at downloade det. Men det har jeg nu ingen planer om at gøre.

De systemer, jeg bruger i undervisningen, er WordPress som CMS system og Elementor Pro som pagebuilder. Men du kan sagtens følge med og få noget ud af det, selvom du ikke har netop de systemer – for undervisningen i ‘Blog dig til synlighed og salg’ kan bruges på tværs af systemer.

Jep – det gør du helt sikkert. Elementor bruger jeg til at vise dig, hvordan du kan lave dine skabeloner – både til blogindlæg og til kategorisider og tag-sider. Bagefter kan du genbruge principperne og finde løsninger i din egen pagebuilder. Og undervisningen i det at tjene penge på din blog og sætte de rigtige salgsrejser op til dine læsere gælder på tværs af alle systemer.

Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, så kan jeg tilbyde dig et online kursus, der hedder Lav din egen Hjemmeside, hvor du bliver taget i hånden gennem al teknikken.