WordPress hjemmeside

Få en skræddersyet WordPress hjemmeside

… eller giv den gamle en make-over!  

Når soloselvstændige kommer til mig for at få hjælp med deres hjemmeside, så har de oftest en (eller flere) af følgende udfordringer:

Kan du genkende dig selv i dette – og har du stadig brug for en ny hjemmeside?

Så er du kommet til det rigtige sted!

Jeg hjælper dig,

der vil arbejde med din hjemmeside selv

– uden at skulle have fat i din webudvikler hver gang,

du skal ændre det mindste.

Det får du sammen med din nye WordPress hjemmeside

Hos mig køber du ikke katten i sækken.

Jeg arbejder med høj gennemsigtighed, så du hele tiden har adgang til din hjemmeside og ved, hvor langt jeg er i processen med at udvikle den.

Med din nye WordPress hjemmeside får du desuden:

"Mit problem med at skifte til WordPress hjemmeside er løst - nemt og enkelt"

Jeg stod med en hjemmeside på en platform, der ikke var velegnet til SEO optimering, og derfor ønskede jeg at skifte til en WordPress hjemmeside.

Connie er et menneske, som ønsker at hjælpe på ærlig vis, og som går op i at jeg som kunde forstår, hvad det er hun tilbyder, så jeg vælger rigtigt i forhold til, hvad jeg har brug for.

Jeg har oplevet, at Connie møder mig i øjenhøjde og hjælper på en måde, hvor jeg har følt mig tryg. Jeg har på intet tidspunkt følt mig usikker på, hvad jeg præcist fik for mine penge. Derfor har jeg stor tiltro til hende – både fagligt og etisk.

Jacob Wellendorf om WordPress hjemmeside fra Connie

Jacob Wellendorf
Meditationslærer & healer
(om Budget-venlig hjemmeside)

"Jeg fik en ny hjemmeside
- til den pris, jeg blev lovet"

Jeg skulle lave ny hjemmeside men syntes, det var svært at finde nogen, hvor jeg havde tillid til, at jeg ville stå med et færdigt produkt til den lovede pris.

Alt for mange gange er det gået galt for mig.

Jeg orkede ikke at skulle stå med hele processen selv og lave alt fra bunden.

Connie tog styringen og fortalte, hvad der skulle produceres og hvornår. Jeg kunne bare læne mig tilbage. Connie er ligefrem og ærlig og jeg har været tryg hele vejen.

I dag står jeg med en hjemmeside, som jeg er meget glad for.

Heidi Feldborg om hjemmeside i WordPress lavet af Connie

Heidi Feldborg
Coach
Heidifeldborg.dk
(om Basic hjemmeside)

Fordele ved at få din nye WordPress hjemmeside hos mig:

WordPress hjemmeside priser kan være en jungle

Hvordan finder du vej i den jungle? – Hvad er bedst for dig?

Allerførst vil jeg sige, at det mest af alt handler om tillid – og så også om sund fornuft.

Om du bliver tilbudt en almindelig hjemmeside til 1.000 kr. eller 50.000 kr., så bør der være nogle alarmklokker, der ringer hos dig. Den første pris vil jeg vurdere til at være for lav til, at der kan være god kvalitet bag det – og den anden er så til gengæld voldsom for en almindelig hjemmeside, medmindre der er tale om nogle helt særlige funktioner.

Du bør også være opmærksom på, om du skriver under på en bindingsperiode, når du laver aftale om udvikling af din hjemmeside.

Hvis du er i tvivl, så spørg – det er vigtigt at få afstemt forventningerne.

Dette er grunden til, at jeg tilbyder WordPress hjemmesider. Simpelthen for at der er et budget-venligt og gennemsigtigt tilbud til dig, der er soloselvstændig eller ejer af en lille virksomhed.

Priserne for mine hjemmesider ligger typisk mellem 4.000 og 15.000 kr. eksklusive moms. Hvis du har særlige ønsker, kan prisen variere en smule.

Du binder dig ikke på nogen måde, når du arbejder med mig, og du vil have fuld adgang til din egen hjemmeside, så du selv kan redigere billeder og tekster.

Det er vigtigt for mig, at du er med i processen og føler dig godt informeret. Derfor vil jeg løbende holde dig opdateret om udviklingen af din hjemmeside, og vi vil sende dig en forventet tidsplan ved starten af projektet.

Hvis du har spørgsmål undervejs i processen, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Få lavet din WordPress hjemmeside af Connie

3 priser på en ny hjemmeside i WordPress

Alle hjemmesider er forskellige, og dine behov til en ny hjemmeside kan være meget forskellige fra andres.  Derfor er det altid en god idé, at vi tager en snak om dine behov, inden vi går i gang. 

Når det så er sagt, så er det altid rart at have en fornemmelse af prisen. Derfor kan du se 3 eksempler på nogle af de hjemmesider, jeg laver flest af. 

Har du allerede en hjemmeside?

Når mange soloselvstændige skal i gang med optimering af deres hjemmeside for at blive fundet på Google, så opdager de ofte, at det er en god i dé at hjemmesiden er lavet i WordPress. Derfor hjælper jeg også meget gerne med at flytte din eksisterende hjemmeside over i WordPress. Kontakt mig gerne for en snak.

"Mine penge til make-over af min hjemmeside er godt givet ud!"

Min hjemmeside var gået i stå. Den var lavet i WordPress med pagebuilderen Divi, og det stressede mig, for jeg magtede ikke selv at lave ændringer. 

Connie har lagt min hjemmeside om til Elementor Pro, som jeg føler er meget nemmere at arbejde i. Jeg har fået lavet nye sider, en enklere struktur, nyt layout og tilrettet teksterne.

Al kommunikation med Connie har været let, ubesværet og effektiv. Arbejdet er blev gjort ordentligt og professionelt, og jeg har følt mig i trygge hænder i processen.

Min hjemmeside ser i dag mere professionel ud, og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet. Jeg giver Connie mine bedste anbefalinger og vil helt sikkert række ud til hende igen, når jeg skal i gang med SEO.

Zanna Pauck om WordPress hjemmeside

Zanna Pauck
Terapeutisk healer
Zanna.dk

"Jeg har fået mental ro i forhold til min forretning"

Jeg er total begejstret for de små videoer, Connie har lavet til mig, hvor jeg kan se, hvordan hun opererer i Elementor – i stedet for, at hun bare ændrede/fiksede noget, uden at jeg fik at vide hvordan.

Før var alt, hvad der havde med mit website at gøre, mest af alt grobund for tvivl og frustrationer. Nu har jeg fået et helt nyt, flot og velfungerende website, hvor SEO-optimering og -strategi er indtænkt.

Connie er hurtig og effektiv og leverer det, hun lover.

Den strategiske sparring, jeg har fået undervejs om målgruppe og formuleringer er uvurderlig i mit videre arbejde.

Jeg glæder mig til at bruge Connie fremadrettet og anbefaler hende til alle jeg kender, for jeg er ikke i tvivl om, at de vil blive lige så tilfredse som jeg.

Lise Westphal - om WordPress hjemmeside leveret af Connie Jahn

Lise Westphal
Selvstændig Coach
Lisewestphal.dk

Budget-venlig

Få en lækker hjemmeside med alt det, du har brug for, når du skal online – og til budget-venlig pris. I denne løsning opretter jeg selve hjemmesiden, og du lægger indholdet på ved hjælp af videoguides. Den perfekte løsning til dig, der gerne vil lægge lidt arbejde selv og spare penge.

Du får:

Pris i alt 4.000 kr. + moms 

Betal i rater: 

2 rater a 2.250 kr. + moms
(du betaler i alt 4.500 kr. + moms)

Basic

Min mest populære pakke. En flot hjemmeside, med alt det, du har brug for og mulighed for selv at arbejde videre på både indhold og design. Den perfekte løsning til mindre selvstændige, der gerne vil have basics på plads
og så arbejde videre derfra.

Du får:

Pris i alt 8.000 kr. + moms 

Betal i rater: 

3 rater a 3.000 kr. + moms
(du betaler i alt 9.000 kr. + moms)

Plus

En professionel hjemmeside, med alt det, du også får i Basic løsningen plus opsætning af blog med skabelon til blogindlæg. Herudover opsætning og gennemskrivning af de 10 vigtigste sider på din hjemmeside, så de står skarpt,
når du går live.

Du får:

Pris i alt 13.000 kr. + moms 

Betal i rater: 

3 rater a 4.700 kr. + moms
(du betaler i alt 14.100 kr. + moms)

6 rater a 1.500 kr. + moms
(du betaler i alt 15.000 kr. + moms)

Vil du lave din WordPress hjemmeside fra bunden?

Vil du gerne spare flere penge og kaste dig ud i teknikken, så har jeg lavet et online kursus, hvor jeg tager dig igennem alle de steps, jeg selv gennemgår, når jeg laver en WordPress hjemmeside.

Du kan læse mere om Lav din egen hjemmeside her.