Få hjælp til online markedsføring - især for begyndere

Få hjælp til
online markedsføring

Få hjælp til online markedsføring - især for begyndere

Få hjælp til
online markedsføring

Er du  også træt af …

Hvis du kan svare ja til en af de ting, så er du kommet til det rigtige sted.

Jeg hjælper soloselvstændige og små virksomheder, hvor du som ejer sidder med alle kasketterne på, med at få overblik og komme i gang med online markedsføring.

At få lagt en plan ud fra den situation, du sidder i nu – og vide, hvordan dit næste skridt ser ud.

Især hjælper jeg dig, der er begynder inden for online markedsføring – men der er også masser at komme efter for dig med nogle år på bagen, som gerne vil have lidt struktur på dit arbejde.

Har du brug for hjælp til:

Dette giver dig et overblik over de elementer, jeg kan bidrage med i din forretning. 

3 forskellige pakker med hjælp til online markedsføring

Mit mål med at give dig hjælp til online markedsføring er at være en kærligt støttende hånd i din ryg og føre dig den rigtige vej (for dig) igennem online markedsføringens jungle af muligheder.

Du får både mulighed for at vælge organiske (gratis) og betalte former for markedsføring – og du får mulighed for at bruge både pull og push i din markedsføring – afhængig af, hvordan du er som person, og hvilken måde du helst vil være på overfor dine følgere og kunder.

Du har ikke samme behov som andre selvstændige, når det kommer til hjælp til online markedsføring.

Derfor er der 3 pakker, så kan du vælge, hvilken der passer dig bedst.

Basis

3.495 incl. moms
(kr. 2.796 excl. moms)
  • 3 online sessioner a 1 time
  • Øjeblikkelig adgang til booking
  • Worksheet mellem hver session

Plus

6.495 incl. moms
(kr. 5.196 excl. moms)
  • 6 online sessioner a 1 time
  • Øjeblikkelig adgang til booking
  • Worksheet mellem hver session
Populær

Premium

9.995 incl. moms
(kr. 7.996 excl. moms)
  • 10 online sessioner a 1 time
  • Øjeblikkelig adgang til booking
  • Worksheet mellem hver session

Ved du ikke, hvor meget hjælp til online markedsføring, du har brug for?

Du må ikke sidde og blive forvirret over de forskellige muligheder, der er at vælge imellem.

Jeg er her for at hjælpe dig.

Så hvis du har brug for en kort gratis samtale på 30 minutter, hvor du kan præsentere din virksomhed, fortælle om dine behov for hjælp til online markedsføring og mærke efter, om du mener, at jeg er et match.

Så har du mulighed for det.

Jeg vil byde ind med, hvordan jeg mener, at jeg bedst kan hjælpe dig – og på den måde skabe et skræddersyet forløb til dig. Hvis jeg ikke mener, at jeg er den rette til at hjælpe dig, vil jeg naturligvis også sige det – og sende dig videre til en anden, hvis jeg har et godt match i mit netværk.

Samtalen er naturligvis gratis – og helt uforpligtende.

Hjælp til online markedsføring giver mening for alle

Rigtigt mange giver desværre op overfor online markedsføring, fordi de føler sig lidt fortabte i de mange muligheder, der findes. De ender med at føle, at de famler i blinde – og ikke aner, om det, de laver, nu også virker.

Mangler du en strategi eller er den uklar, så kan det være din achilleshæl. Først er du nødt til at definere din strategi og derefter lægge en klar plan for din online markedsføring – ellers bliver det som at skyde med spredhagl.

Måske kan du genkende noget af det?

Derfor skal du vælge at gøre noget andet end de fleste.

Du skal vælge at få hjælp til online markedsføring, hvis du vil have succes med din markedsføring. 

For du kan ikke alt selv. 

Jeg kender det fra mig selv, så jeg får også hjælp til min online markedsføring – både for at holde kursen, men også får at få en andens øjne på det, jeg laver. Nogle gange er jeg bare sovset for meget ind i min egen faglighed til at se, hvordan jeg bedst kommer videre.

Vil du også have hjælp til din online markedsføring?

Skyd genvej og få hjælp til online markedsføring

Connie - din SEO mama

Hej – mit navn er Connie Jahn.

Jeg hjælper soloselvstændige og små virksomheder med deres online markedsføring, så de ikke falder i fælden med at prøve lidt i øst og vest, afhængig af hvilken sælger, de lige støder ind i, og som overbeviser dem om, at netop det, de har, er en guldgrube.

Inden for online markedsføring er der 3 ting, som tæller – strategi, vedholdenhed og måling.

Hvis du ikke har en strategi, så ender du med at skyde med spredhagl. Hvis du ikke er vedholdende, så løber det ud i sandet. Og hvis du ikke måler, så ved du ikke, hvad der virker.

Med min hjælp til online markedsføring skyder du genvej og får sat den rette kurs fra start. 

Du får mine 20 års erfaring som selvstændig og min store forretningsforståelse med i købet, så vi sammen kan udarbejde en holdbar og konkret plan for din online markedsføring, så du ved præcis, hvad du skal gøre fremover.

Jeg guider og vejleder dig, og vi tager tingene med udgangspunkt i dit ståsted lige nu.

Her skaber vi et solidt fundament for din markedsføring, vi kigger på di målgruppe, dine kunders rejse, og vi udvælger de platforme, hvor det vil være mest optimalt, at du er til stede for at ramme netop din målgruppe.

Sammen skaber vi en succesfuld strategi og 

plan for din online markedsføring.

Har du ikke brug for et forløb?

Har du mere brug for hjælp til noget af det praktiske inden for online markedsføring, fordi du ikke har tid, eller ikke har interessen og derfor gerne vil outsource til en online assistent, så har du mulighed for at investere i et klippekort, hvor du kan bruge klippene, når du ønsker det – og til det, du lige præcis har brug for. 

Læs om klippekort.

Har du mere brug for hjælp til SEO?

Det kan også være, at du allerede ved, at det, du har mest brug for, er hjælp til at blive fundet på Google.

Når du bliver fundet på Google, så finder kunderne dig selv, når de googler efter det, du sælger eller hjælper med. Men måske er du ikke helt lykkedes med dette – eller du ved ikke, hvor du skal starte?

Jeg elsker at blive fundet på Google og tiltrække mine kunder den vej – mest fordi det er gratis.

Det kan jeg hjælpe dig med på flere måder – tjek under Hjælp til SEO.