Hjælp til online markedsføring

Få hjælp til online markedsføring

Du er sikkert her, fordi du kigger efter 
hjælp til online markedsføring i din forretning. 

Er du træt af …

Hvis ja, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvilken hjælp til online
markedsføring har du brug for?

Eller mangler du ganske
enkelt en strategi ?

Vælg mellem flere former for
hjælp til online markedsføring

Mit mål med at give hjælp til online markedsføring er at give dig en kærlig støttende hånd i ryggen og føre dig den rigtige vej igennem online markedsførings jungle af muligheder og tilbud.

Alle har forskellige behov for hjælp til online markedsføring, og derfor har jeg skabt 3 pakker, som du kan spejle dig og din virksomhed i. De to af pakkerne tager udgangspunkt i, at jeg ofte oplever, at mine klienter ikke har en klar strategi.

placeholder

6 mdr. forløb

  • 2 opstartssamtaler a 2½ timer, hvor vi sætter fokus på din strategi.
  • 1½ times opfølgningsmøde efter 4 måneder
  • 10 timer undervejs, som du kan bruge til møde, skriftlig sparring eller lavpraktisk hjælp.
  • 2 timers afsluttende møde med konkret plan for fremtid.

3 mdr. forløb

  • 1 opstartssamtale a 2½ timer, hvor vi sætter fokus på din strategi.
  • 6 timer undervejs, som du kan bruge til møde, skriftlig sparring eller lavpraktisk hjælp.
  • Afsluttende 2 timers møde med plan for fremtiden.
placeholder
placeholder

Sparring

For dig, der er rimeligt selvkørende og har mest brug for at booke min hjælp til online markedsføring ad hoc.

Det kan både være til strategi og med helt konkrete opgaver som Facebook annoncering, salgs-side og lignende.

  • 5 timers klippekort.
  • 10 timer klippekort.

Kontakt mig for en afklarende samtale på ca. 30 minutter, hvor vi kan tjekke hinanden ud, om vi er et match – og om jeg kan hjælpe dig. Er du en mindre virksomhed, hvor du selv står for din markeds-føring, så er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig.

Du får mulighed for at fortælle om dine udfordringer og behov for hjælp til online markedsføring, og jeg kan byde ind med, hvordan jeg mener, jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Føler du ikke, at dine behov bliver mødt i disse pakker, så kontakt mig alligevel. Jeg er sikker på, at vi kan skabe et skræddersyet forløb til dig, så du også kan få hjælp til online markedsføring.

Det kan også være, at den hjælp til online markedsføring begrænser dig til SEO-optimering af din hjemmeside, så den bliver fundet på Google, og du får kunder på autopilot. Her kan du tjekke SEO Systemet ud eller kigge på Hjælp til SEO.

Derfor skal du få hjælp til
online markedsføring

Rigtigt mange giver desværre op overfor online markedsføring, fordi der går koks i planlægningen, der er mange valgmuligheder, så det bliver totalt uoverskueligt, hvad man skal vælge.

En manglende eller uklar markedsføringsstrategi er ofte achilleshælen, når det kommer til rod i markedsføringen. Ønsket om at være til stede overalt gør det uoverskueligt, og så lander mange i overspringshandlinger.

Måske kan du genkende noget af det?

Derfor skal du vælge at gøre noget andet end de fleste.

Du skal vælge at få hjælp til online markedsføring, hvis du vil have succes med din markedsføring. For du kan ikke alt. Det kan jeg heller ikke, og jeg har selv været i din situation, så jeg ved, hvordan overblik og struktur kan hjælpe dig ud af det morads, du sidder i, så du ved, hvad dit næste step er.

Skyd genvej i din forretning med
min hjælp til online markedsføring

Du kan vælge at gøre som alle de andre, der vil gøre det hele selv – og derfor sidder fast, føler det bliver uoverskuleligt, og føler, at det de gør ikke rigtigt batter noget.

Ved at vælge mig som din hjælp til online markedsføring skyder du genvej, for du får både mine 20 års erfaring som selvstændig og min store forretningsforståelse med i købet, så vi sammen kan udarbejde en holdbar og konkret plan for din online markedsføring, så du ved præcis, hvad du skal gøre fremover.

Jeg guider og vejleder dig, og vi tager tingene med udgangspunkt i dit ståsted lige nu.

Her skaber vi et solidt fundament for din markedsføring, vi kigger på din målgruppe, dine kunders rejse, og vi udvælger de platforme, hvor det vil være mest optimalt, at du er til stede for at ramme netop din målgruppe.

Derefter lægger vi en konkret plan for, hvordan du kommer ud over isen, og så er det tid for dig til at smøge ærmerne op og sætte handling bag planerne, mens jeg vil være din støtte hele vejen.

Sammen skaber vi en succesfuld plan 

for din online markedsføring.