Hjælp til SEO og bliv fundet på Google

Hjælp til SEO - få den her!

… så er du det helt rigtige sted.

Jeg hjælpe nemlig dig, der er soloselvstændig eller iværksætter med at gøre din hjemmeside eller webshop synlig på Google, så du rammer præcis de kunder, der søger efter din hjælp eller dine produkter, så du ikke skal skyde med spredhagl gennem dyr annoncering for at ramme dine kunder.

Er du også træt af at …

Hjælp til SEO er til dig der …

Hvilken hjælp til SEO kan du få?

Den hjælp til SEO, du får hos mig, er som udgangspunkt delt op i 3 muligheder – afhængigt af dit udgangspunkt. Hvor meget hjælp har du brug for – og hvor stort er dit kendskab til SEO optimering.

SEO Konsulent

Jeg laver din SEO

Som din SEO konsulent vil tage mig af alle aspekter af SEO på din hjemmeside eller webshop – både teknisk, on page og tekstskrivning ud fra det, vi har aftalt.

Læs mere om din SEO Konsulent.

SEO Mentor

Jeg superviserer din SEO

Som din SEO Mentor laver du selv dit SEO arbejde. Jeg står for strategien og prioriteringen og laver søgeords-statistikker, så vi kan følge udviklingen.

Læs mere om din SEO Mentor.

SEO Systemet

Jeg lærer dig SEO

SEO Systemet er et 6 mdr. SEO kursus, hvor du får videoundervisning i SEO, som du adgang til altid. Derudover er der spørgetimer og workshops.

Læs mere om SEO Systemet.

Kontakt mig og lad os få en snak om, hvilken hjælp til SEO, du har brug for:

Det kan være du allerede kender mig, og bare gerne vil købe et nyt klippekort. Du får lige linket her.

Få hjælp til SEO - jeg møder dig i øjenhøjde

Få hjælp til SEO af Connie Jahn

Jeg hedder Connie – og det er mig, der vil tage mig af dig – hele vejen. 

Jeg har arbejdet med SEO og online markedsføring siden 2014, og er  god til at formidle min viden til forståeligt sprog – også for begyndere.

Derfor er mange af dem, jeg samarbejder med, enten begyndere inden for SEO eller med lidt kendskab og et ønske om at forstå , hvordan de kommer hele vejen rundt om SEO.

Hvordan foregår det, når du kontakter mig for hjælp til SEO?

 

Når du kontakter mig, tager jeg udgangspunkt i dig og dine ønsker til hjælp, for som beskrevet ovenfor er der mange måder at få hjælp til SEO på.

Når jeg har lyttet til dine ønsker og vi har tjekket, at vi er et godt match for samarbejde, og jeg har styr på, hvilke systemer du bruger til din hjemmeside, så vil jeg give dig mine anbefalinger. 

De baserer sig på din websides tekniske helbredstilstand, hastighed og nuværende placeringer på Google.

Dernæst ser vi så på, hvad dit budget er – og vi ser så på, hvilket niveau vi kan mødes på – og om opgaverne skal forledes over flere måneder.

Men der hersker ingen tvivl om, at når du arbejder med mig, vil jeg altid være “din mand” og arbejde for, at din hjemmeside eller webshop får de bedste resultater.

SEO hjælp til soloselvstændige
og iværksættere

Er du soloselvstændig eller iværksætter, så er det primært dig, jeg hjælper.

Du har typisk alle hatte på i din virksomhed, så du skal både tage dig af kunder og klienter for at få penge i kassen, samtidig med, at du skal udvikle din hjemmeside eller webshop og din virksomhed.

Det kan godt være en stor mundfuld at sidde med, fordi der er så mange tekniske ting at sætte sig ind i – uanset hvilken vej du går.

Derfor kan du få hjælp til SEO i øjenhøjde her hos mig.

Jeg lytter til dine behov og sammen finder vi ud af, hvilken hjælp du får mest ud af – baseret på dit budget og den tid, du har til rådighed.

 og ikke altid lige kan finde tid til at optimere din hjemmeside, så du kan crawle op på side 1 på Google – der hvor du begynder at få kunder på autopilot.

Du får meget mere end bare hjælp til SEO

Med mere end 7 års erfaring med SEO og snart 20 år som selvstændig, så får du ikke kun min SEO viden – men du får også min generelle viden om online markedsføring, den digitale kunderejse og min  forretningsforståelse med i købet. 

Det vil jeg altid tænke ind i min hjælp til dig, hvis jeg kan se, at det giver mening – bare fordi jeg ikke kan lade være. 

Hvad koster SEO hjælp ?

Det er rigtigt svært at sætte en pris på uden at kende dit website eller hvad det er, du ønsker hjælp til.

Der er nemlig både små og store opgaver inden for SEO. 

Derfor er det vigtigt, at vi tager os en lille snak først. Både for at forventningsafstemme, men også for at mærke, om vi har god kemi – og jeg skal være helt sikker på, at jeg faktisk kan hjælpe dig.

Hvis du har en specifik opgave, så kan det være en fordel at få et fast tilbud. Så ved du præcis, hvor du står. Når du kontakter mig, vil jeg lave en lille analyse af dit website ud fra dine ønsker om hjælp, og så giver jeg dig mit bedste bud på, hvilken hjælp til SEO, der vil give bedst mening for dig.

Hjælp til SEO tager udgangspunkt i de 9 trin

Uanset hvilken hjælp til SEO, du vælger, så vil du opleve at min model med de 9 til til en god SEO strategi, altid vil være kernen og omdrejningspunktet i min hjælp.

Med de 9 trin er du nemlig sikret, at din hjælp til SEO kommer 360 grader rundt om din hjemmeside / webshop, og dermed er du sikker på, at din SEO strategi holder vand.

Hjælp til SEO - SEO systemets 9 trin

SEO hjælp til dig med eksisterende webside

Hvis du sidder med en eksisterende webside og gerne vil have hjælp til SEO, så kan vi kombinere mulighederne for hjælp til SEO.

Her vil jeg typisk anbefale, at du først hyrer mig som konsulent til at lave en teknisk gennemgang af din hjemmeside og/eller webshop – og optimere den. Her får du en fast pris på den opgave.

Med en eksisterende hjemmeside er det nemlig nødvendigt først at sikre, at basen er i orden, inden vi går videre med optimering af teksterne på din hjemmeside eller webshop – og her kan vi så gå over i en SEO Mentor løsning.

Fandt du din hjælp til SEO?

Den hjælp til SEO, som jeg tilbyder, kan komme i mange indpakninger, og det har jeg forsøgt at præsentere dig for. Her får du en lille opsummering:

Alt sammen for at sikre, at kommer ud over isen med din SEO og får kunder på autopilot.

Sidder du inde med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig – så kan vi tage en lille snak.