Hjælp til SEO og bliv fundet på Google

Hjælp til SEO tilpasset dit behov

Har du allerede etableret din hjemmeside, og vil du gerne findes på Google, så kunderne kommer ind i din forretning helt automatisk – men ved du ikke helt, hvordan du griber det an – og har du brug for hjælp til SEO?

Så er jeg specialist i at hjælpe dig. Mit fokus er netop på at hjælpe soloselvstændige, der skal i gang med søgeordsoptimering af deres hjemmeside (eller som er i gang og gerne vil have sparring for at blive skarpere og få bedre resultater). 

… så er du det helt rigtige sted.

Du får 100% tilpasset hjælp til SEO, hvor vi tager udgangspunkt i dine behov og dit budget, så du kan komme i gang med at ramme præcis de kunder, der søger efter din hjælp på Google.

Det betyder, at du ikke længere skal skyde med spredhagl gennem dyr annoncering for at ramme dine kunder. 

I stedet begynder du at tiltrække kunderne med din viden og ekspertise, så de kommer ind på din hjemmeside helt automatisk.

Joan Kynde Christensen om feedback på SEO tekster

"Det har været guld værd."

Da jeg startede hos Connie, vidste jeg godt, hvad SEO handlede om – sådan overordnet. Søgeord, links, tekster om søgeordene, billeder med Alt Tags for eksempel. 

Men nu arbejder jeg reelt set både mere disciplineret og strategisk med SEO, fordi jeg har fået virkelig god og kompetent hjælp til at komme i gang.

Bare dét at beslutte, hvor det gav mening for mig at starte og få hjælp til at skabe overblikket, var en genial start.

Joan Kynde Christensen – om SEO Mentor
PA og marketingansvarlig, Gørdetenkelt.dk

Hjælp til SEO er til dig, der ...

drømmer om, at kunderne triller automatisk ind i din forretning – fordi de finder dig på Google.

Hvilken hjælp til SEO kan du få og hvad koster det?

Den hjælp til SEO, du får hos mig, bliver tilpasset dine behov. Derfor er det vigtigt, at vi – inden vi starter et eventuelt samarbejde – får en snak om dine behov. Her tager vi udgangspunkt i din hjemmeside, hvor jeg laver en mini-analyse af den, så vi har et godt udgangspunkt for vores samtale. 

Og så tager vi naturligvis også udgangspunkt i dit budget, for det er umuligt at give en pris uden at have talt sammen, så jeg ved, hvad dine ønsker er. 

SEO hjælp - 5 forskellige former

5 former for SEO hjælp til dig

Her får du et overblik over de 5 overordnede former for hjælp til SEO, du kan få hos mig – og mulighederne under hvert punkt kan naturligvis tilpasses dine behov.

Forskellen er, hvor meget af min hjælp du skal bruge til dit SEO-arbejde – og hvor selvkørende du er.

Lad os hopper ud i det.

Du kan altid booke en samtale i min kalender og stille uddybende spørgsmål – eller skrive til mig.

Hjælp til SEO med en SEO mentor

Få hjælp til SEO med en mentor

Vil du gerne have 1:1 sparring og hjælp, så er SEO Mentor et perfekt valg. Her får du i 12 måneder  skræddersyet hjælp og sparring til netop det, du har brug for i dit SEO-arbejde. 

Jeg holder styr på strategien, strukturen og rapporterne – og du laver arbejdet på din hjemmeside med min vejledning. Dette er den lidt dyrere mulighed inden for “gør-det-selv” SEO hjælp – afhængig af hvor meget hjælp til SEO du har brug for, at jeg leverer.

Det her er til dig, der er i gang med SEO og gerne vil have sparring for at være sikker på, at du gør det rigtigt.

Læs mere om SEO Mentor her.

Hjælp til SEO - med et SEO forløb

Få hjælp til SEO med et forløb over 12 måneder

Vil du gerne have min hjælp til SEO, men er du ikke klar til et mentorforløb, så er SEO Systemet som 12 måneders forløb et godt bud til dig. 

Det er et online forløb, som er et mix af online kursus med de 9 trin, der bringer dig hele vejen rundt om SEO. Du får gruppesparring, og der også er nogle timers 1:1 hjælp med i pakken. Det er billigere end mentorforløbet – og stadig med sparring og hjælp undervejs.

Dette er det bedste (og billigste) bud til dig, der er begynder inden for SEO-arbejde – og som ønsker min støtte undervejs i arbejdet.

Denne SEO hjælp er til dig, der er begynder, eller dig, der ikke rigtigt har struktur på dit SEO-arbejde.

Læs mere om 12 måneders online forløb med SEO Systemet her.

SEO hjælp - lær med kurser

Få din SEO hjælp i form af online kurser

Det kan også være du er rimeligt selvkørende og bare gerne vil have hjælp til en specifik ting – uden at få min 1:1 hjælp til SEO. 

Så kan du tage et online SEO kursus, hvor du kan være i gang med at dygtiggøre dig inden for et specifik område i løbet af få minutter. Dette er den billigste form for hjælp til SEO. 

Det er til dig der er ‘gør-det-selv’ inden for SEO.

Se de forskellige SEO kurser her.

SEO hjælp til det hele? - vælg en konsulent løsning

Konsulenten er den full-blown SEO løsning

Denne mulighed er til dig, der ikke orker sætte dig ind i teknikkerne omkring SEO – eller som ikke har tid til det og hellere vil betale dig fra at få det fikset.

Her køber du mig som din SEO konsulent.

Jeg tager mig så af alle aspekter af din SEO, og denne form for hjælp til SEO kan stadig være skræddersyet, så du kan vælge at skrive dine tekster selv, så du bliver bedre til denne disciplin.

Dette er den dyreste form for hjælp til SEO – for du udliciterer hele opgaven til mig. Til gengæld får du løbende rapporter og feedback om status på din SEO, så du har mulighed for at følge med.

Læs mere som at hyre mig som din SEO konsulent her.

Hjælp til SEO med et klippekort

Klippekortet kan være en god hjælp til SEO

Sidder du med en hel specifik udfordring inden for SEO, som du gerne vil have min hjælp til – men er du ikke interesseret i et længere forløb, så kan du altid snuppe et klippekort og få SEO hjælp den vej.

Det kan du for eksempel bruge, hvis du ønsker hjælp til at lave en søgeordsanalyse, hjælp til at lave den rette struktur på dine kategorier og tags, hjælp til at lave en skabelon til dine blogindlæg i Elementor eller noget helt fjerde.

Det kan også være, du gerne vil have hjælp til at sætte dit online øko-system op, så du får din hjemmeside til at arbejde sammen med dine sociale medier og dit nyhedsbrev.

Du kan læse mere om klippekort til online marketing – eller booke det her.

SEO hjælp - book en tid i min kalender og lad os tage en snak

Er du i tvivl om hvilken hjælp til SEO, der er bedst for dig?

Der er mange ting, du skal forholde dig til for at vælge den bedste løsning for dig.

Og det kan være forvirrende med de mange muligheder – det forstår jeg udmærket.

Derfor tilbyder jeg også en gratis samtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker, din hjemmeside og dit budget for at finde et bedste match til netop dig. 

Og ikke mindst har vi begge mulighed for at finde ud af, om vi er et match. 

Du finder ud af, om du tror, jeg kan hjælpe dig – og jeg siger naturligvis til, hvis jeg ikke mener, at jeg er den rette hjælp for dig, og så henviser jeg dig gerne til en, der kan hjælp dig.

Du kan booke en gratis samtale direkte i min kalender her:

Få hjælp med relevante SEO-rapporter

Når du arbejder med SEO er det vigtigt at kunne lave forskellige rapporter, så du ved, hvordan tingene reelt ser ud på din hjemmeside og omkring din søgeordsoptimering – så du ikke arbejder i blinde. 

Derfor har du mulighed for at få den SEO rapport hos mig, som er mest relevant for dig – og dermed spare penge. Læs mere om SEO rapport.

Abonnement hos Morningscore med rabat

Det kan også være, at den SEO hjælp, du har brug for, er adgang til et værktøj eller system, hvor du kan følge dine søgeords placering, lave søgeordsanalyse og se din hjemmesides tekniske udfordringer. 

Der findes mange systemer, og desværre er de alle ret dyre.  

Derfor har jeg lavet en aftale med Morningscore, som er dansk ejet – og et ganske udmærket sted at starte som begynder. Et år koster godt 4.000 kr. plus moms.

Hvis du køber abonnement hos dem via mit link, så får du 30% rabat de første 3 måneder (og jeg tjener en lille mønt på at henvise dig).

Få hjælp til SEO - jeg møder dig i øjenhøjde

Få hjælp til SEO af Connie Jahn

Jeg hedder Connie Jahn – og det er mig, der vil hjælpe dig – hele vejen. 

Jeg har arbejdet med SEO og online markedsføring siden 2014, og er  god til at formidle min viden til forståeligt sprog – også for begyndere.

Derfor er mange af dem, jeg samarbejder med, enten begyndere inden for SEO eller med lidt kendskab og et ønske om at forstå , hvordan de kommer hele vejen rundt om SEO.

Sådan foregår det, når du kontakter mig for hjælp til SEO

Når du kontakter mig, tager jeg udgangspunkt i dig og dine ønsker til hjælp, for der er mange måder den hjælp kan skrues sammen på, så den passer netop til dig.

Jeg laver en mini-analyse af din hjemmeside, lytter til dine ønsker – og så vurderer jeg , om jeg er et match – eller om jeg skal henvise dig til en anden.

Hvis jeg kan hjælpe dig, giver jeg dig mine anbefalinger til hjælp. De baserer sig på din hjemmesides CMS system, tekniske helbredstilstand, hastighed og nuværende placeringer på Google.

Herefter kigger vi på dit budget og forsøger at skrue den bedste SEO hjælp sammen til dig.

Du får meget mere end bare SEO hjælp

Når jeg hjælper dig, får du meget mere end bare specifik hjælp til din SEO – hvis du ønsker det, naturligvis.

Med mere end 7 års erfaring med SEO og snart 20 år som selvstændig, får du også min generelle viden om online markedsføring, den digitale kunderejse og min forretningsforståelse med i købet. 

Det vil jeg altid tænke ind i min hjælp til dig, hvis jeg kan se, at det giver mening.

Hvad koster SEO hjælp?

Det er rigtigt svært at sætte en pris på uden at kende dit website eller hvad det er, du ønsker hjælp til.

Der er nemlig både små og store opgaver inden for SEO. 

Derfor er det vigtigt, at vi tager os en lille snak først. Både for at forventningsafstemme, men også for at mærke, om vi har god kemi – og jeg skal være helt sikker på, at jeg faktisk kan hjælpe dig.

Hvis du har en specifik opgave, så kan det være en fordel at få et fast tilbud. Så ved du præcis, hvor du står.

Hvis du ikke har lyst til at booke en samtale med det samme, kan du også skrive til mig.