Blog dig til succes

Blog dig til succes

- sådan tjener du penge på din blog -

Så er Blog dig til Succes
den perfekte løsning til dig.

Du får hele 3 ting:

#1

Sæt den rigtige struktur på din blog

Når du trækker den rigtige struktur ned over din blog i form af kategorier og tags, så forstår både din læser og Google intuitiv, hvad du skriver om. 

Det betyder, at de lettere kan finde rundt, så læseren bliver længere tid på din side, og Google ranker dig bedre.

#2

Lav flotte skabeloner og få et mere prof look

Du lærer at lave flotte skabeloner til din blog. Både til selve blogindlægget men også til dine kategorisider og dine overordnede tag-sider.

Det betyder, at du får det samme lækre udtryk på alle sider – og du skal kun lave det en gang. Din blog kommer visuelt til at fremstå mere professionelt.

#3

Tjen penge på din blog

I et interview med blog-ekspert Tina Westergaard, som lever af sine blogs, får du 4 metoder til at tjene penge på din blog, og hvordan du sælger dem.

Det betyder, at du med det samme kan begynde at tjene penge på dine blogindlæg, og at du ved præcis, hvordan du får kunderne til købsknappen.

… og en ekstra ting

Som en ekstra ting – du kan kalde det en bonus – får du også undervisning i forskellige salgsmetoder på din blog. Såkaldte salgsfunnels – eller salgstragte.

Det betyder, at du lærer, hvordan du på en naturlig måde får præsenteret produktet eller ydelsen for dine læsere, så de får lyst til at trykke på købsknappen.

Er du nervøs for teknikken?

Det skal du ikke være.

Jeg viser dig præcis, hvordan du gør det – trin-for-trin.

Hvordan laver man en blog og tjener penge på den - svaret er Blog dig til Succes

Sæt struktur og lækkert design
på din blog
og tjen penge på den.

Du får alt det, der skal til
for at skabe en god struktur på din blog, 
så du nemmere bliver fundet på Google
og kan tjene penge på din blog. 

– og du kan starte allerede i dag

Indhold af Blog dig til Succes

Kom i gang med at tjene penge på din blog
allerede i dag

Din investering i Blog dit til Succes –
og tjen penge på din blog 
er

kr. 1.395,-

+ moms

(Du kan splitte betalingen i 4 rater – uden ekstra udgift).

Blog dig til Succes - sådan tjener du penge på din blog

👇

Lav din egen hjemmeside med Connie Jahn - mest for begyndere

Hej !

Det er mig, der er din underviser.

Jeg har gennem de sidste 5 år skrevet blog – ikke vildt og voldsomt som en rigtig blogger, men jeg har lært, hvordan jeg strukturerer den og tjener penge på den.

Det vil jeg gerne lære dig, så du får et konkret mål med at skrive dine blogindlæg – udover lige at blive fundet på Google.

Jeg viser dig mine bedste tips og trick, tekniske trin-for-trin guides i, hvordan du sætter skabeloner op i pagebuilderen Elementor – og hvordan du kan skabe salgsprocesser, der får dine læsere til at købe på din blog.

Vi ses!
Connie

FAQ - find svar på dine spørgsmål her

De spørgsmål jeg hidtil har fået til Blog dig til Succes, finder du herunder. Har du andre spørgsmål, så skriv endelig til mig på connie@virturel-assistent.dk, så får andre også svar på det her.

Kurset er et online kursus, så du kan se det og gense det, præcis når du lyster, og lige så mange gange du lyster.

Du har adgang for evigt. Det vil sige, at hvis jeg en dag nedlægger kurset her på platformen, så får du besked i god tid, så du kan nå at downloade det. Men det har jeg nu ingen planer om at gøre.

De systemer jeg bruger i undervisningen er WordPress som CMS system og Elementor Pro som pagebuilder. Men du kan sagtens følge med og få noget ud af det, selvom du ikke har netop de systemer – for undervisningen kan bruges på tværs af systemer.

Jep – det gør du helt sikkert. Elementor bruger jeg til at vise dig, hvordan du kan lave dine skabeloner – både til blogindlæg og til kategorisier og tag-sider. Bagefter kan du helt sikkert genbruge principperne og finde løsninger i din egen pagebuilder. Og undervisningen i kategorier og tags samt det at tjene penge på din blog og sætte de rigtige salgsfunnels op – de gælder på tværs af alle systemer.