Online kurser

Her finder du overblik over de online kurser, som du kan få adgang til med det samme, så du kan være i gang med dit projekt i løbet af 5 minutter og hjælpe din forretning til større online synlighed.

Du finder online kurser både inden for hjemmesider, søgeordsoptimering, billedbehandling & grafik.

Nederst findes også 3 forskellige rapporter, du kan have glæde af, når du arbejder med SEO.

Lav din egen hjemmeside

Lav din egen hjemmeside

Teknisk trin-for-trin guide i at opsætte og lave din egen hjemmeside – fra du køber domænet, til du er klar til at begynde at designe din hjemmeside. Incl. GDPR bonus.

Online kurser - Elementor

Design din hjemmeside

Lær at designe en flot hjemmeside med en af enkel page builder. Masser af flotte effekter og muligheder i PRO versionen også. Her lærer du alt fra begyndelsen.

SEO systemet som online kursus

SEO Systemet som kursus

De 9 enkle trin til synlighed på Google. For dig, som gerne vil arbejde med søgeords-optimering som selvstudie. Incl. bonusser RankMath/Yoast og Google Search Console.

Skriv stærke SEO tekster - online kursus

Skriv stærke SEO tekster

Sådan skriver du tekster, så både dine læsere gider læse dem og Google får dig til tops. Lær teknikken bag en god SEO tekst. Incl. RankMath/Yoast bonus.

Google optimering af billeder - online kurser

Optimer dine billeder

Tekst er ikke nok for at komme til tops i Google. Billeder skal også laves korrekt og SEO optimeres. Her lærer du hvordan – trin-for-trin. Incl. Canva bonus.

Blog dig til synlighed og salg

Tjen penge på din blog

Skab struktur på din blog, så både læsere og Google forstår din ekspertise. Tekniske trin-for-trin guides plus 4 måder  at tjene penge på din blog.

RankMath / Yoast - online seo kurser

RankMath / Yoast

Sådan bruger du hjælpeprogrammerne korrekt til at optimere indholdet på din hjemmeside, så dine tekster kan blive fundet af søgemaskinerne. 

Google Search Console produkt card

Google Search Console

Få værdifuld viden om søgeord, populære sider og tekniske udfordringer på din hjemmeside ved hjælp af Googles gratis program.

Canva begynderkursus product card

Canva

Lav nemt dine egne billeder, grafik, pdf’er og e-bøger med billedredigeringsprogrammet Canva. Et kursus for dig, der gerne nemt vil lave billeder til hjemmeside og SoMe.