SEO kurser og forløb til dig,
der vil findes på Google

Vil du gerne lære om søgeordsoptimering på online SEO kurser, hvor indholdet er tilrettelagt og forklaret, så også begyndere kan være med. Det betyder ikke, at det kun er for begyndere. Flere let øvede deltagere har fået mange fif og stor læring ud af at følge både SEO Kickstarter og de mere specialiserede SEO kurser.

De SEO kurser, du ser herunder, får du adgang til med det samme – og kan bare gå i gang med at lære og implementere i din egen forretning. 

SEO Kickstarter

SEO Kickstarter

SEO kursus for dig, der ikke har arbejdet med SEO før:
Sådan kommer du i gang med SEO, så du kan blive synlig på Google. 
Et begynderkursus, hvor du lærer de vigtigste ting for at starte rigtigt ud med optimering af din hjemmeside. Incl. skabeloner, tjeklister og rapporter og med ugentlig support på WhatsApp i 8 uger, efter at du har købt kurset.

Kr. 4.500 (kan betales i rater)

Next Level SEO kursus

Next Level SEO

Et SEO kursus med personlig hjælp til at bringe dig helt i mål og tage dit SEO arbejde til næste niveau. Du arbejder med kategorier, måler dine placeringer, optimerer – også det tekniske, laver linkbuilding – og konverterer dine besøgende til kunder.
Incl. skabeloner, tjeklister og rapporter, mulighed for personlig hjælp og online support de første 8 uger.

Kr. 7.500 (kan betales i rater)

Blog dig til synlighed og salg

Blog dig til Synlighed og Salg

Et online SEO kursus til dig, der gerne vil optimere din blog og lære, hvordan du bruger kategorier og tags korrekt, hvordan du opretter en skabelon til dine blogindlæg i Elementor Pro, og hvordan du arbejder med kategorisider, så Google kan finde dig – også på svære søgeord. 
Du lærer også 4 veje at gå for at tjene penge på din blog med forskellige kundefunnels, du kan sætte op.

Kr. 2.495 (kan betales i rater)

ChatGPT SEO kursus

Sådan bruger du ChatGPT til din SEO

Kunstig intelligens er kommet for at blive. Bruger du den rigtigt, kan den være en stor hjælp i dit arbejde med SEO. Bruger du den forkert, kan den skade din SEO. Her får du mine anvisninger til, hvordan du bedst kan bruge ChatGPT i dit SEO arbejde, og hvordan jeg anbefaler, at du ikke skal gøre det. 

Kr. 995 excl. moms

RankMath / Yoast - online seo kurser

Sådan bruger du RankMath eller Yoast korrekt

Måske har du installeret Yoast eller RankMath, men ved ikke helt, hvad du skal gøre. På dette online SEO kursus lærer du at bruge programmet korrekt til at optimere indholdet på din hjemmeside. 

Kr. 495

Google Search Console produkt card

Sådan får du mest ud af Google Search Console

Kender du Google Search Console? Et gratis værktøj, Google stiller til din rådighed. Du lærer, hvordan du bruger det til at finde søgeord og se tekniske fejl på din web.

Kr. 495

Andre hjemmeside kurser

Inden jeg går videre med SEO kurser, så vil jeg blot indskyde, at du naturligvis også finder andre hjemmeside kurser hos mig.

For det at have en korrekt opsat hjemmeside er jo en forudsætning for at kunne arbejde med SEO.

Du finder følgende kurser:

Følg linket her og få overblik over alle hjemmeside kurser.
 
– og så tilbage til SEO kurser igen:

Online SEO kurser

Kender du det, at de SEO kurser, der findes, meget nemt kan gå hen og blive for indforstået for dem, der har mere forstand på det end dig?

Vil du gerne søgeordsoptimere din webside og er du nybegynder inden for SEO?

Eller måske har du styr på et par af de ting, man arbejder med.

Så er du kommet til det rigtige sted.

Her finder du online kurser i SEO til de forskellige aspekter af dit arbejde med søgeordsoptimering af din hjemmeside, så du selv kan komme i gang og arbejde selvstændigt med din hjemmeside.

Al undervisning er trin for trin, så du ikke på noget tidspunkt føler dig hægtet af.

Vil du gerne et SEO kursus, hvor du har adgang til mig under hele forløbet – og over længere tid, så synes jeg, du skal tjekke mine SEO forløb ud. Her kan du både følge SEO Kickstarter som et forløb over 8 uger, og har du tjek på de mest basale ting som skrivning af SEO tekster, så kan du tage dit SEO arbejde til næste niveau med Next Level SEO, som er et forløb over 12 uger.

SEO kurser og forløb er bygget op over SEO Systemet

Den tankegang, som alle mine SEO kurser og forløb bygger på er det SEO System, jeg har skabt, og som sikrer, at du hele tiden kommer 360 grader rundt om SEO.

SEO er nemlig ikke kun at skrive gode tekster – det er også teknik, linkbuilding, brugervenlighed, hastighedsoptimering og meget andet.

Derfor tager mine SEO kurser udgangspunkt i dig som deltager – og hvor du befinder dig på din rejse mod at gøre SEO til din primære markedsføringskanal, så du kan få kunder på autopilot.

3 faser og 9 trin til en succesfuld SEO strategi

Ønsker du andre typer SEO kurser?

Om Connie - din virtuelle og strategiske assistent

Du kan også få mere personlig sparring til din SEO. Du kan f.eks. hyre mig ind som din mentor, hvor du så har adgang til mig et par timer hver måned, hvor jeg tager mig af det mere strategiske, og du udfører opgaverne. Læs mere om mentor forløb her.

De kan naturligvis skaleres op, så du få mere personligt tilrettelagte SEO kurser, hvor vi tager udgangspunkt i netop dit website og din erfaring med SEO.

Her skal vi have en lille snak først om dine forventninger, så jeg kan give dig en god pris. Du kan booke 15. min strategisession med mig her, hvor du får en mini-analyse af din hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til mig på connie@virtuel-assistent.dk