SEO kurser og forløb

Vil du gerne lære om søgeordsoptimering på SEO kurser, hvor indholdet er tilrettelagt og forklaret, så også begyndere kan være med. Det betyder ikke, at det kun er for begyndere. Flere let øvede deltagere har fået mange fif og stor læring ud af at følge både SEO Systemet som forløb og de mindre SEO kurser.

SEO kurser får du adgang til med det samme – og kan bare gå i gang med at lære og implementere i din egen forretning. 

Er du interesseret i andre online kurser, kan du se en oversigt over alle online kurser her. Her finder du bl.a. også kurser om at lave din egen hjemmeside, Canva og Elementor.

SEO Systemet som forløb

12 mdr. SEO forløb med hjælp

Du får SEO Systemets 9 trin som forløb med al den hjælp du har brug for: Spørgetimer, workshops og personlig 1:1 hjælp. Plus en lang række virkelig lækre bonusser.

Kr. 2.500 incl. moms pr. måned i 12 mdr.

SEO systemet som online kursus

SEO Systemet - online kursus

De 9 enkle trin til synlighed på Google. For dig, som gerne vil arbejde med SEO-optimering som selvstudie. Incl. bonusser RankMath/Yoast og Google Search Console.

Kr. 8.900 incl. moms  (ratebetaling)

Skriv stærke SEO tekster - online kursus

Skriv stærke SEO tekster

Sådan skriver du tekster, så både dine læsere gider læse dem og Google får dig til tops. Lær teknikken bag en god SEO tekst. Incl. RankMath/Yoast bonus.

Kr. 2.495 incl. moms (ratebetaling) 

Google optimering af billeder - online kurser

Google optimering af billeder

Tekst er ikke nok for at komme til tops i Google. Billeder skal også laves korrekt og SEO optimeres. Her lærer du hvordan – trin-for-trin. Incl. bonus guide i Canva.

Kr. 1.875 incl. moms  (ratebetaling)

Blog dig til synlighed og salg

Blog dig til synlighed og salg

Skab struktur på din blog, så både læsere og Google forstår din ekspertise. Tekniske trin-for-trin guides plus 4 måder  at tjene penge på din blog.

Kr. 2.997 incl. moms (ratebetaling)

RankMath / Yoast - online seo kurser

RankMath / Yoast

Måske har du installeret Yoast eller RankMath, men ved ikke helt, hvad du skal gøre. Lær at bruge dem korrekt til at optimere indholdet på din hjemmeside. 

Kr. 297 incl. moms

Google Search Console produkt card

Google Search Console

Kender du Google Search Console? Et gratis værktøj, Google stiller til din rådighed. Her lærer du, hvordan du bruger det til at finde søgeord og se tekniske fejl på din web.

Kr. 297 incl. moms

Hjælp som supplement til SEO kurser og forløb

Er du godt i gang med dit SEO arbejde (eller vil du gerne i gang), og synes du at de værktøjer og systemer, der kan anvendes til det som f.eks. Morningscore, Ahrefs, SemRush og så videre, er for dyre, så giver jeg dig her muligheden for at få de rapporter, uden at det koster en formue. Bemærk at priserne er incl. moms.

Hjælp til online kurser - feedback SEO tekster

Feedback på 3 SEO-tekster

Er du på rette vej med dine tekster? Hvor skal du stramme op? Få personlig 1:1 feedback på video af mig på 3 SEO-tekster inden for 3 måneder. 

Kr. 1.200 incl. moms

Hvilke ord finder Google dig på

Google finder dig på disse ord

Vil du gerne se, hvilke ord Google allerede har fundet på din hjemmeside – og på hvilke sider, de er fundet? Få en rapport og find guldkort til nye blogindlæg.

Kr. 495 incl. moms

Hjælp til SEO - helbredstjek af din hjemmeside

Helbredstjek af din webside

Få et helbredstjek af din hjemmeside. En rapport, så du får styr på de fejl og mangler i dine tekster og struktur – og som står i vejen for din vej til tops på Google.

Kr. 495 incl. moms

Søgeordsstatistik - hjælp til SEO - hvordan ranker du på dine søgeord

4 x søgeordsstatistik pr. år

Få en statistik over dine vigtige søgeords placeringer hvert kvartal i et år. Hvor stor trafik har du på dem, hvor mange søger på dem, og hvilke sider finder Google dem på.

Kr. 1.000 incl. moms for 4 rapporter / år

Online SEO kurser

Kender du det, at de SEO kurser, der findes, meget nemt kan gå hen og blive for indforstået for dem, der har mere forstand på det end dig?

Vil du gerne søgeordsoptimere din webside og er du nybegynder inden for SEO?

Eller måske har du styr på et par af de ting, man arbejder med.

Så er du kommet til det rigtige sted.

Her finder du online kurser i SEO til de forskellige aspekter af dit arbejde med søgeordsoptimering af din hjemmeside, så du selv kan komme i gang og arbejde selvstændigt med din hjemmeside.

Al undervisning er trin for trin, så du ikke på noget tidspunkt føler dig hægtet af.

Vil du gerne et SEO kursus, hvor du har adgang til mig under hele forløbet – og over længere tid, så synes jeg, du skal tjekke SEO Systemet ud – et SEO kursus, hvor du kommer hele vejen rundt om SEO.

3 faser og 9 trin til en succesfuld SEO strategi

Fandt du de SEO kurser, du har brug for?

Om Connie - din virtuelle og strategiske assistent

Hvis ikke, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig på mail – så kan det være, at jeg skaber flere nye SEO kurser

Skriv til connie@virtuel-assistent.dk