SEO kurser

Vil du gerne lære om søgeordsoptimering på SEO kurser, hvor indholdet er tilrettelagt og forklaret, så også begyndere kan være med. Det betyder ikke, at det kun er for begyndere. Flere let øvede deltagere har fået mange fif ud af at følge både SEO Systemet og de mindre SEO kurser.

SEO kurser du får adgang til med det samme – og kan bare gå i gang med at lære og implementere i din egen forretning.

SEO forløb er hold, der følges ad over en længere periode, hvor du har adgang til din SEO ekspert i spørgetimer og workshops, så du har hjælp hele vejen.

Vil du gerne se en oversigt andre online kurser, jeg tilbyder – så klik på knappen:

SEO kurser og forløb - her SEO Systemet et forløb over 6 måneder

SEO Systemet - online forløb

6 mdr. online forløb, hvor du kommer hele vejen rundt om SEO i små let tilgængelige videoer, som du nemt kan gense. Du får følgeskab af din SEO ekspert med Facebook gruppe, spørgetimer og workshops.

Kr. 9.990,- + moms

Online kurser - blog dig til succes

Blog dig til succes og tjen penge

Skab struktur på din blog, så både dine læsere og Google bliver glade. Sådan arbejder du med kategorier og tags. Tekniske trin-for-trin guides til opsætning med Elementor Pro. Plus 4 måder  at tjene penge på din blog.

Kr. 1.395,- + moms

Online SEO kurser

Kender du det, at de SEO kurser, der findes, meget nemt kan gå hen og blive for indforstået for dem, der har mere forstand på det end dig?

Vil du gerne søgeordsoptimere din webside og er du nybegynder inden for SEO?

Eller måske har du styr på et par af de ting, man arbejder med.

Så er du kommet til det rigtige sted.

Her finder du online kurser i SEO til de forskellige aspekter af dit arbejde med søgeordsoptimering af din hjemmeside, så du selv kan komme i gang og arbejde selvstændigt med din hjemmeside.

Al undervisning er trin for trin, så du ikke på noget tidspunkt føler dig hægtet af.

Vil du gerne et SEO kursus, hvor du har adgang til mig under hele forløbet – og over længere tid, så synes jeg, du skal tjekke SEO Systemet ud – et SEO kursus, hvor du kommer hele vejen rundt om SEO.

Fandt du de SEO kurser, du har brug for?

Om Connie - din virtuelle og strategiske assistent

Hvis ikke, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig på mail – så kan det være, at jeg skaber et nyr SEO kurser

 – til lige netop dig!