Velkommen til min blog

Hvad er en blog - kort for weblog

Hvad er en blog

En blog er en hjemmeside, hvor en person eller en virksomhed deler information, tanker og idéer med andre mennesker. Men virksomheder kan også bruge en

Læs mere her »
Hvad er SEO - forklaringen for begyndere

Hvad er SEO

Hvad er SEO ? Ofte bliver det brugt som et ord – et, som nærmest kun de indforståede forstår meningen af. SEO betyder søgemaskineoptimering  –

Læs mere her »

Blog om SEO og online markedsføring

At skrive blog indlæg er for mig et fristed. 

Her kan jeg lader tankerne få frit løb omkring et emne og de overvejelser, jeg selv gør mig eller har gjort mig omkring SEO og online markedsføring generelt.

Da jeg første gang var selvstændig foregik salg lidt mere old-school, men i dag nyder jeg hele den online tilværelse, hvor jeg er mere uafhængig af geografi.

Jeg får tit min inspiration til nye produkter eller nye emner til mine skriblerier, når jeg går ture eller sidder helt stille i naturen og bare lader tankerne vandre.

Blog ideer genereres i naturen

Jeg har siden 2015 arbejdet med både SEO og online markedsføring på fuld tid, og i løbet af de år har jeg deltaget i et hav af kurser i både SEO, copywriting, Facebook – både annoncering og strategisk brug af grupper og meget mere.

Det er hele denne mosaik af erfaring og viden om den online verden, der kommer til udtryk i denne blog – ikke blot hardcore indlæg om de tekniske aspekter – men lige så meget indblik i de blødere emner omkring det at være iværksætter eller selvstændig i en verden, hvor alt foregår online.

Ud over at skrive om det, så tilbyder jeg naturligvis også hjælp til online markedsføring, hjælp til SEO, som både kan foregå på 1:1 basis, eller hvor du kan blive en del af SEO Systemet, hvis du gerne vil lære selv at tage hånd om SEO optimeringen af dit website.

Vil du have besked om nye blog indlæg?

Jeg kender det godt selv.

Det ikke at få tjekket nye indlæg ud hos dem, jeg følger. 

Hvis du har det på samme måde – og du gerne vil have besked, når der er nye indlæg her på siden, så kan jeg anbefale dig, at skrive dig op til mit nyhedsbrev.

Her forsøger jeg at sende en mail ud, når der er nyt her på siden.

Samtidig får du så også info om, hvis jeg laver online undervisning, eller hvis jeg har et godt tilbud inden for SEO og online markedsføring.

Klik her og meld dig til nyhedsbrevet.

Har du ønsker til min blog - så skriv

Sidder du og vil gerne høre min vinkel på et bestemt emne?

Det er ikke altid, at jeg rammer lige præcis de emner, som du gerne vil høre noget om. Så hvis du sidder og er nysgerrig på et bestemt emne, så skriv endelig til mig og sig det. 

Det vil jeg elske.

Du kan skrive til mig lige her.

Og så ønsker jeg dig god fornøjelse med min blog.

Hilsen
Connie

Lav din egen hjemmeside med Connie Jahn